Contractenrecht in Assen

Het contractenrecht in Nederland is het deel van het recht dat overeenkomsten betreft en houdt zich bezig met zaken als de duur en de beëindiging van overeenkomsten, zoals een arbeidsovereenkomst. Voor zowel werkgevers als werknemers is een goede arbeidsovereenkomst heel belangrijk.

Als arbeidsrecht advocaat zijn wij in Assen tevens uw specialist op het gebied van contractenrecht. Wij begrijpen als geen ander het belang van goed opgestelde contracten. Eén kleine fout kan immers grote gevolgen hebben, evenals een onvolledige arbeidsovereenkomst. In Assen en in de wijde omgeving van Assen kunt u dan ook de hulp inschakelen van onze specialisten. Wij weten alles over arbeidsovereenkomsten en het contractenrecht en kunnen u helpen valkuilen te vermijden.

Het contractenrecht in de praktijk

Mondelinge afspraken houden geen stand op de werkvloer. Daarom is het van groot belang om rechten en plichten op papier te laten vastleggen. Mocht er dan onverhoopt iets mis gaan, heeft u iets om op terug te vallen. Als expert op het gebied van contractenrecht beschikt ons advocatenkantoor over de juiste know-how om u deskundig te kunnen adviseren. Wij bieden op het gebied van het contractenrecht diverse mogelijkheden, zoals de Contract Generator.  U kiest de overeenkomst die u wenst, en vult de belangrijkste gegevens via een formulier zelf in. Onze databank stelt dan de overeenkomst voor u samen, zodat u uw afspraken goed heeft vastgelegd.