Ervaren arbeidsrecht advocaat

Sinds 2008 kunt u in Assen en in de wijde omgeving van Assen rekenen op de kennis en ervaring van ons advocatenkantoor. U kunt te allen tijde in aanraking komen met het arbeidsrecht, de relatie tussen werkgever en werknemer is immers niet gegarandeerd probleemloos.

Wij zjin voornamelijk werkzaam voor MKB ondernemers uit de regio Assen. Deze cliënten ondernemen in verschillende bedrijfstakken, van de bouw tot gezondheidszorg, van zakelijke dienstverlening tot de landbouw. Ook particulieren uit Assen kunnen een beroep doen op onze uitgebreide kennis. Wij informeren u graag over uw rechten en plichten.

Wij werken niet op basis van gefinancierde rechtshulp.

Wat kunt u van ons advocatenkantoor verwachten?

Onze arbeidsrecht specialisten zetten zich volledig in om voor u uw recht te halen. Bij ons geen standaard behandeling, onze ervaren medewerkers inventariseren uw specifieke situatie en stellen een efficiënt actieplan op. Niet alleen als uw zaak valt onder het arbeidsrecht, ook binnen andere rechtsgebieden zijn wij actief. Zo kunt u ook voor zaken die vallen onder het faillissementsrecht en ondernemingsrecht bij ons kantoor in Assen terecht.