Conflict met uw werkgever?

Een arbeidsconflict is een conflictsituatie tussen een werknemer en werkgever. Ook kan dit een conflict zijn tussen werknemers onderling. Er is sprake van een arbeidsconflict wanneer er langdurig onenigheid is en de situatie niet goed kan worden opgelost, mensen gefrustreerd raken en zich daardoor persoonlijk belemmerd voelen.

Het is erg vervelend wanneer u een arbeidsconflict heeft met uw werkgever of werknemer. Dit kan bovendien vergaande gevolgen hebben. Het is daarom altijd raadzaam juridisch advies in te winnen. Neem daarom een advocaat van ons kantoor uit de regio Assen in de arm. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u op een deskundige manier bijstaan bij het oplossen van het arbeidsconflict.

Door professionele hulp in te schakelen verkleint u de kans dat de situatie uit de hand loopt. Wacht dan ook niet te lang met het inschakelen van juridische hulp bij een arbeidsconflict.  Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0592 - 79 90 52.

Juridische hulp nodig bij een arbeidsconflict?

Een arbeidsconflict kan op verschillende manieren ontstaan. U kunt hierbij denken aan de volgende situaties: reorganisaties, verstoorde arbeidsrelaties, ontslag op staande voet, disfunctioneren, re-integratie of loonachterstand. In Assen en de omgeving van Assen staan wij altijd voor u klaar om u bij te staan wanneer u een arbeidsconflict heeft. Neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar 0592 - 79 90 52 of vul het contactformulier op de website in.